بارگیری...

افتخاری دیگر برای بنیاد

افتخاری دیگر برای بنیاد

از آن زمان که بنیاد علمی حریری مبادرت به برگزاری کلاس‌های برنامه نویسی و پایتون کرده و توانسته استعدادهای نابی را کشف و به خانواده‌ها معرفی کند، میداندار مسابقات علمی استانی و کشوری شده است.

مثل احراز رتبه دوم استانی و پانزدهم کشوری ( از میان ۱۲ هزار دانش آموز ) و نیز کسب رتبه گروهی (مشترکاً با دانش آموزان مدرسه ) در مسابقات اسکرچ و لیگ پایای کشوری پایه ششم ابتدایی.

راستش، خودمان هم فکرش را نمی‌کردیم روزی فرا برسد که دانش آموزانی که دوره پایتون و برنامه نویسی را در بنیاد حریری گذرانده‌اند، چنین موفقیت‌هایی در سطح استان و کشور به دست آورند.

چه کسی فکر می‌کرد دانش آموز سید رادوین رمضان نیا دانش آموز کلاس پنجم دبستان بتواند مقام دوم استان و رتبه پانزدهم کشوری از میان ۱۲ هزار دانش آموز در مسابقه برنامه نویسی اسکرچ را به دست آورد.

یا با سرگروهی مهیار کارگران دانش آموز ششم دبستان، گروه شرکت کننده در لیگ پایا (پایه ششم ) رتبه اول کشور را کسب و مدال طلا را از آن خود کند.

روز پنجشنبه، به همین مناسبت نشست صمیمانه‌ای با حضور دانش‌آموزان ذکر شده و والدین آنها در بنیاد تشکیل شد و از همه آنها و مربیان و والدینشان تقدیر شد.

در این نشست علاوه بر خانم عباس پور (مدیرعامل بنیاد) آقای مهندس علیرضا زینی، مدرس برنامه نویسی و پایتون، روند برگزاری مسابقه را تشریح کرد، سپس آقای مهندس محمد براری مدرس دانشگاه و عضو دپارتمان فناوری و اطلاعات بنیاد حریری ضمن طرح مباحث زیبایی راجع به هوش مصنوعی و ضرورت یادگیری آن، همت بلند و تلاش ارزنده دانش آموزان در این مسابقات را ستود و اظهار امیدواری کرد شرایط برای ادامه تحصیل و ماندگاری این استعدادهای ناب داخل کشور و ارائه خدمات آنان به مردم طوری مهیا باشد که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر نکنند.

 آنگاه دانش آموز رادوین رمضانیا و مهیار کارگران هر کدام به تشریح روند مسابقات و لحظات هیجان انگیز آن هنگام اعلام برندگان مسابقه پرداختند. کارگران گفت : در مراسم اختتامیه مجریان برنامه تعمداً رتبه برتر را آخر اعلام کردند تا هیجان مسابقه را بالا ببرند. جالب بود که اسم گروه ما در میان رتبه‌های پایین‌تر نبود، دلهره و التهاب بچه‌های ما بیشتر شد آنقدر هیجان زده شدیم که فریاد می‌زدیم: یا اولیم یا هیچی!! یا اولیم یا هیچی !! 

وقتی اسم ما به عنوان گروه برتر کشور مسابقات پایا (پایه ششم ابتدایی) اعلام شد از شدت خوشحالی به هوا پریدیم و سر از پا نمی‌شناختیم. دو تا از آنها یکی از پسران و یکی از دختران از بابل بودند. یادآور می‌شود ۵ گروه به مرحله نهایی راه یافتند که دو تا از آنها یکی از پسران و یکی از دختران از بابل بودند.

در ادامه این جلسه، برخی از والدین با بیان نکاتی از تلاش‌های فرزندانشان و نیز از بنیاد حریری و مربیان آن به ویژه مهندس زینی تشکر کردند. در پایان از سوی بنیاد حریری به همه دانش آموزان لوح تقدیر و هدایایی تقدیم شد.